VENDÉGHÁZ

Szeretettel köszöntöm a Koppány Vendégház iránt érdeklődőket!

Vendégházunk "Somogyországban", Siófoktól délre, kb. 50 km távolságra, a Koppány folyó völgyében, egy 430 lelkes községben, Törökkoppányban található. A falu gépjárművel, illetve autóbusszal egyaránt megközelíthető a 6508-as közúton.

Vendégházunk a falusi kisposták bezárását követően, a volt postahivatal épületének felhasználásával, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból elnyert ötvenmillió forint összegű támogatásból, két ütemben valósult meg. Első ütemben (2012. év) a vendégház szobái kerültek kialakításra, amely 3 db 2 ágyas, pótágyazható szobát foglal magába. Minden szobához tartozik WC és zuhanyzó. A szálláshely rendelkezik egy teljesen felszerelt konyhával, közös étkezővel és a nappaliban műholdas TV-vel, internet kapcsolattal. Második ütemben (2014. év) az épület tetőtere került beépítésre, egy konferencia teremmel bővítettük vendégházunkat.

Az épület szerves részét képezi a nyitott, fedett terasz, amely jó, illetve rossz idő esetén egyaránt kihasználható. Az udvaron szaunázási lehetőség is biztosított, fűthető dézsával kiegészítve. Az aktív pihenést kedvelők kölcsönözhetnek kerékpárokat, sporteszközöket, társasjátékokat, illetve teniszezhetnek a közeli sportpályán. A vendégház udvarán bográcsozási, a szabadidőparkban kemencében sütési lehetőséget biztosítunk.

A vendégházat a Törökkoppány Községért Közalapítvány üzemelteti.

Számos látnivaló akad településünkön és környékén. Érdemes felkeresni bennünket. Jöjjenek el a "lankák békés birodalmába", vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

Varga György polgármester

ÁRAINK:

Szobaár: 6.000,- Ft/fő/éjszaka

Dézsa használat: 5.000,- Ft/alkalom

Szauna használat: 15.000,- Ft/alkalom

Gépkocsival érkezőknek a parkolás ingyenes a vendégház zárt udvarán.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS

Tojáskarcolás, nemezelés - nem csak gyerekeknek

10.000,- Ft/2 óra (anyagköltséggel)

PAPRIKÁZÁS
Helyi népi játék somogyi virtussal (nem a szádban csíp, hanem a kezedben!!!).

10.000,- Ft/2 óra

KAPCSOLAT:

Gárdonyi Bernadett

+36 30 270 6498

koppany.vendegvaro@gmail.com