IMPRESSZUM

Törökkoppány Község Önkormányzata

7285 Törökkoppány, Kossuth u. 66.

Telefon: +36 84 377-694

E-mail: onkormanyzat.tk@gmail.com

A honlapot az Önkormányzat működteti.

A tartalomért felelős Varga György polgármester.

A honlapot érintő tartalmi kérdésekben, észrevételekben írjon e-mailt az onkormanyzat.tk@gmail.com címre!


Szerzői jogi közlemény

Copyright - Törökkoppány Község Önkormányzata - Minden jog fenntartva!

A www.torokkoppany.hu oldal információi a forrás megjelölésével felhasználhatók.

A www.torokkoppany.hu oldal eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak Törökkoppány Község Önkormányzata előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. Az Önkormányzat engedélye nélkül az oldalak, illetve bármely alkotóelemük online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga Törökkoppány Község Önkormányzatát illeti meg, kivéve, ha a konkrét tartalomban más forrás van megjelölve, illetve, ha a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés került feltüntetésre. Az arculati és tartalmi szolgáltatásokról szóló linkek elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Amennyiben méltatlan környezetbe helyezett link utal a honlapra, abban az esetben az Önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy kifogást emeljen és a link megszüntetését kezdeményezze.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információ kapható az official@kohtk.hu e-mail címen. Kérjük a levélben adja meg nevét, elektronikus levélcímét és a felhasználás kívánt módját!

A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, honlapon található információk használatából adódó kárért.