Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A vendégházról

Szeretettel köszöntöm a Koppány Vendégház iránt érdeklődőket!

 

Vendégházunk „Somogyországban”, Siófoktól délre, kb. 50 km távolságra, a Koppány folyó völgyében, egy 430 lelkes községben, Törökkoppányban található. A falu gépjárművel, illetve autóbusszal egyaránt megközelíthető a 6508-as közúton.  

Vendégházunk a falusi kisposták bezárását követően, a volt postahivatal épületének felhasználásával, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból elnyert ötvenmillió forint összegű támogatásból, két ütemben valósult meg. Első ütemben (2012. év) a vendégház szobái kerültek kialakításra, amely 3 db 2 ágyas, pótágyazható szobát foglal magába. Minden szobához tartozik WC és zuhanyzó. A szálláshely rendelkezik egy teljesen felszerelt konyhával, közös étkezővel és a nappaliban műholdas TV-vel, internet kapcsolattal. Második ütemben (2014. év) az épület tetőtere került beépítésre, egy konferencia teremmel bővítettük vendégházunkat.

Az épület szerves részét képezi a nyitott, fedett terasz, amely jó, illetve rossz idő esetén egyaránt kihasználható. Az udvaron szaunázási lehetőség is biztosított, fűthető dézsával kiegészítve.  Az aktív pihenést kedvelők kölcsönözhetnek kerékpárokat, sporteszközöket, társasjátékokat, illetve teniszezhetnek a közeli sportpályán. A vendégház udvarán bográcsozási, a szabadidőparkban kemencében sütési lehetőséget biztosítunk.

A vendégházat a Törökkoppány Községért Közalapítvány üzemelteti.

Számos látnivaló akad településünkön és környékén. Érdemes felkeresni bennünket. Jöjjenek el a „lankák békés birodalmába”, vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

 

Varga György polgármester