Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fejlesztések

2017 - Fekete István mintaprogram

Tájépítészeti koncepció

 

2016 - Műfüves labdarúgópálya

Törökkoppány Község Önkormányzata 2016 tavaszán pályázatot nyújtott be az MLSZ pályaépítési programjára, 22 x 42 m-es műfüves pálya építésére. A pálya 29 millió Ft-ba került, melyhez az önkormányzatnak 10 % önerőt kellett biztosítania. Az önerőhöz a támogatást az OBO Bettermann Hungary Kft. biztosította.

A pálya ünnepélyes átadására 2016. október 15-én került sor. Az átadáson Nemes Nándor az MLSZ megyei igazgatója, valamint a támogatást nyújtó cég tulajdonosa Ulrich Bettermann úr vett részt.

 

2015 - Ravatalozó   

Törökkoppány Községért Közalapítvány pályázott a ravatalozó felújítására, harangláb építésre, valamint a kondi terem felújítására. A több, mint 23 milliós beruházás során új tetőt kapott a ravatalozó és az előtér is, a belső tér is felújításra került. A haranglábban egy 50 kg-os harang került elhelyezésre, mely a ravatalozó és a sírhely között szól az elhunyt tiszteletére. A beruházáshoz több, mint 3 millió forinttal járult hozzá önkormányzatunk.

 

2013 - Sportöltöző felújítás, vizesblokk építés

Törökkoppányi Szabadidő és Tömegsport Egyesület nyert támogatást a sportöltöző felújítására, mely során az épület kívül-belül megújult, valamint villamos energia termelő napelemeket is kapott. A sportpálya K-i kapuja mögé védőháló, valamint vizesblokk épült, ami részben rendezvényeink látogatóinak kiszolgálására szolgál, részben pedig a régi fürdő területén készülő ifjúsági szálláshoz kapcsolódik. A beruházás 20 millió forint értékű volt, melyhez önerőt nem kellett biztosítani. Az utófinanszírozás miatti kamatköltség viszont több százezer forint volt, melyet az önkormányzat vállalt.